Taller gratuït per a periodistes científics sobre nanotecnologia

Que tindrà lloc a Brussel·les

Sota el títol Beneficis i riscos de la nanotecnologia, l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA), entitat de la qual forma part l’ACCC, organitza un taller gratuït adreçat a periodistes científics que tindrà lloc el 8 d’octubre a la Royal Flemish Academy of Belgium for Science and the Arts a Brussel·les.

 

L’objectiu del curs és apropar els periodistes científics als nanoinvestigadors en els camps de la ciència, la tecnologia i la governança. Es pot consultar més informació al web oficial de NANODIODE, projecte en el qual participa l’EUSJA i en el qual s’emmarca l’activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *