El futur de la recerca a Europa: Horitzó 2020. El Parlament Europeu decideix

Debat al Parc de Recerca Biomèdica de Catalunya

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza divendres 18 de gener a l’Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Catalunya (C/ Doctor Aiguader, 88) el fòrum de debat ‘El futur de la recerca a Europa: Horitzó 2020. El Parlament Europeu decideix’. Serà una jornada de matí, de 9.00 a 14.00, en la qual hi participaran l’eurodiputada Teresa Riera, ponent per a Horitzó 2020 del Parlament Europeu; Octavi Quintana, director de l’Espai Europeu de Recerca de la Comissió Europea; la secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela; el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; així com investigadors i empresaris de reconeguda trajectòria internacional. Entrada lliure. Aforament limitat. Hi haurà traducció simultània a l’anglès, castellà i català.

L’objectiu d’aquest Fòrum és facilitar el diàleg entre diputats europeus, representants de les institucions i personalitats de relleu de la comunitat científica sobre el futur de la recerca a Europa. Aquest debat es realitza en un moment clau en què el Parlament Europeu i el Consell discuteixen la proposta de la Comissió Europea Horitzó 2020, que ha de fer front als reptes socials, industrials i d’excel·lència en el camp de la innovació i del coneixement de la Unió Europea en el període 2014 – 2020.

 

Més informació

Programa ‘El futur de la recerca a Europa: Horitzó 2020. El Parlament Europeu decideix’, divendres 18 de gener

Documentació

Inscripcions

Com arribar

 

Contacte
Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
Tel.: +34 93 272 20 44
E-mail: epbarcelona@europarl.europa.eu
www.europarlbarcelona.eu
@Europarl_CAT

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *