Inventeu un eslògan per a un invent del passat

divu*Ciencia convoca el concurs Invent-AD: només cal enviar un eslògan publicitari per a algun dels següents invents: el telèfon, la roda, el telescopi, la penicil•lina, el paper, la màquina de vapor, el microscopi i la bombeta. El premi serà la reproducció artesanal i en miniatura d’un invent.

També hi ha una modalitat de participació escolar (ESO, batxillerat i formació professional) en què es busca la millor campanya publicitària per a algun dels esmentats invents. El projecte guanyador rebrà un premi de 1500 euros per gastar en la millora de material científic per a l’escola.

El termini per enviar les propostes a les dues modalitats és el 30 de novembre 2009.

 

Inventor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *