Acte-debat: presentació de la “Red Fractal”

Noves xarxes per treure la ciència al carrer

El 20 de desembre, a les 18.30, el Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10) acollirà la presentació de la Red FractalLa xarxa, i les xarxes que s’han constituït en ella, han permès expandir considerablement l’àmbit de la comunicació social de la ciència i la tecnologia. No obstant això, el paper que juga el ciutadà, ja sigui en l’àmbit analògic o digital, és encara fonamentalment com a receptor d’aquesta comunicació. La Red Fractal, un projecte experimental impulsat per Citilab i l’Obra Social de La Caixa, tracta d’assajar altres models de comunicació de la ciència i la societat. El treball en xarxa es combinarà amb el treball fora. Treure la ciència al carrer des de la Red significarà, des d’aquest punt de vista, lliurar a altres forces -a part de les tradicionals- l’organització del missatge de la ciència d’acord als seus interessos i preocupacions. En resum, hi ha altres formes de comunicar la ciència i la tecnologia i els ciutadans tenen molt a dir sobre això.

 

 

En la trobada es presentaran els objectius i el funcionament de la Red Fractal i es proposarà un debat sobre la participació ciutadana en la comunicació de la ciència i la tecnologia. Acte obert especialment a periodistes i socis/es de l’ACCC.

 

Intervenen:

 – Cristina Ribas, presidenta de l’ACCC.

 – Luis Ángel Fernández Hermana, director del projecte de la Red Fractal.

 

En cas de voler asistir-hi, cal enviar un correu electrònic de confirmació abans del 19 de desembre a comunicacio@accc.cat

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *