“ReModelant el cervell. Rehabilitació neuropsicològica i estimulació cognitiva”

XXIV Jornades Tècniques de l’Institut Guttmann

Amb l’objectiu d’acostar als professionals de la neuro-rehabilitació els avenços que els poden donar un avantatge competitiu en l’establiment de nous models d’atenció i prestació de serveis per a la rehabilitació de pacients amb dèficit cognitiu, l’Institut Guttman organitza les seves XXIV Jornades Tècniques, que tindran lloc el 25 d’octubre a l’Auditori ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes 400, Barcelona). L’esdeveniment vol apropar als professionals les noves oportunitats de modelar el cervell i actuar positivament per corregir les alteracions cognitives resultants de diferents patologies.

 

Temes com els nous paradigmes en neurociència, les plataformes de telerehabilitació cognitiva, o les tècniques d’estimulació cerebral no invasiva, entre d’altres, seran els que s’abordaran en aquesta jornada científica, amb la que l’Institut Guttmann pretén aportar la seva pròpia experiència i contribuir al millor coneixement d’aquesta nova disciplina directament de la mà d’alguns dels actualment més destacats autors internacionals en aquests temes. Aquest és el propòsit de la jornada que intencionadament s’emmarca en els actes de commemoració del Dia Mundial del Dany Cerebral Adquirit i del Dia Nacional de l’Ictus.

 

A continuació, podeu consultar el programa de la jornada.

 

Es pot realitzar la inscripció al següent enllaç. La quota per a professionals és de 125 euros i de 90 euros per a estudiants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *