L’ACCC i la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca lliuren els premis X(p)rimenta 2012

Als millors vídeos sobre ciències fets per escolars catalans

El director de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, Pere Pardo, i la presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, Cristina Ribas, lliuraran avui els premis X(p)rimenta 2012 als millors vídeos sobre ciències enregistrats per alumnes de primària, secundària i batxillerat.

Un dels experiments (foto: www.recercaenaccio.cat)

 

En aquesta segona edició de l’X(p)rimenta s’han presentat 132 treballs, dels quals s’han premiat 7 i 21 més han rebut una menció especial. Els vídeos premiats mostren experiments sobre la construcció d’un submarí, l’acceleració de la gravetat, la conducció de l’electricitat a l’aigua, l’electromagnetisme, els fenòmens físics de la llum, la pila de volta i la composició dels moviments.

 

Fes clic per a veure la llista de guanyadors.

 

Informació d’interès

Dia: Dimarts 26 de juny

Hora: 11 hores

Lloc: Campus de la UPC del Baix Llobregat. Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i

Aeroespacial. Carrer Esther Terradas, 7 – Castelldefels

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *