L’ACCC i l’associació WPK celebren una trobada de periodistes científics europeus a Barcelona

L’ACCC organitza una trobada amb una dotzena de comunicadors i periodistes científics de l’associació de periodistes alemanya WPK i l’European Federation for Science Journalism (EFSJ). Durant l’esdeveniment, que se celebrarà al centre cívic Vil·la Urània el 30 de maig, l’ACCC presentarà els seus principals projectes internacionals, com ENJOI, PerCientEx i Illustraciencia, igual que l’EFSJ i la WPK compartiran a què es dediquen les seves entitats i presentaran el punt de vista sobre el periodisme científic a Alemanya i a Europa en general. Per assistir-hi cal fer la inscripció en aquest enllaç.

Aquesta trobada s’emmarca dins d’un viatge d’estudis organitzat per l’EFSJ sobre biomedicina moderna i models de ciutat verda. Es tractarà d’una cita informal on també hi haurà espai per al networking i al qual podran assistir tots els socis i sòcies de l’ACCC. A continuació, podeu consultar el programa de l’esdeveniment:

Localització: Dilluns, 30 de maig, al Centre Cívic Vil·la Urània

Direcció: Carrer Saragossa, 29, 08006 Barcelona

19:00-19:05 – Benvinguda, a càrrec de Rubén Permuy, president de l’ACCC.

19:05-19:20 – Projectes de l’ACCC, a càrrec de Raül Toran, Project Manager de l’ACCC

  • PerCientEx
  • ENJOI
  • Il·lustraciència

19:20-19:40 – Presentació de la WPK i l’EFSJ, a càrrec d’Astrid Viciano, periodista freelance, doctora i representant de la WPK a la EFSJ

Networking

Inscriu-te a l’acte en el següent formulari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *