L’ACCC s’adhereix a la Confederación de Sociedades Científicas de España

L’associació és la primera entitat que no és una societat científica que admet la COSCE

Contribuir al desenvolupament científic i tecnològic del país; actuar com interlocutor qualificat i unificat, tant davant de la pròpia societat civil com davant el seus poders públics representatius en assumptes que afectin a la ciència; promoure el paper de la ciència i contribuir a la seva difusió com un ingredient necessari i imprescindible de la cultura. Aquests són els objectius de la Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE). Més de 70 societats científiques formen aquesta entitat, entre les que es troba l’ACCC des del passat 17 de maig quan la confederació va aprovar la seva incorporació en junta. Aquestes societats representen a més de 33.000 científics.

 

L’ACCC va demanar la seva adhesió a COSCE arran de la XIX Assemblea General Ordinària, celebrada el 26 de març, on els socis van aprovar-ne la sol·licitud d’ingrés. L’ACCC s’integra dins la confederació com a societat adherida, amb veu però sense vot i sense l’opció de formar part de la seva junta directiva. L’associació rebrà tota la informació que es remeti a les societats numeràries i no haurà de pagar cap quota.

 

La confederació està presidida per Carlos Andradas Heranz, catedràtic de la Facultat de Ciències Matemàtiques de la Universidad Complutense de Madrid i membre de la Real Sociedad Matemática Española.

 

Hi ha més informació sobre COSCE al seu web.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *