L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili cerca Outreach Officer

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) publica una convocatòria de personal per la contractació temporal d’un/a EU Outreach Officer per a formar part de l’equip de la Unitat de Projectes Internacionals (UPI). Dins del projecte “GO_HERO (Health European Research Offices): Unitat col·laborativa d’impuls a la internacionalització en l’àmbit biomèdic” (finançat pel programa PERIS), busquem un candidat/a que ens ajudi en la promoció de la recerca del IISPV a nivell internacional, en particular a la Comissió Europea però també a plataformes europees, associacions internacionals de pacients i de la indústria farmacèutica/biotecnològica, a més d’altres institucions de recerca similars.

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) publica una convocatòria de personal per la contractació temporal d’un/a EU Outreach Officer per a formar part de l’equip de la Unitat de Projectes Internacionals (UPI). Dins del projecte “GO_HERO (Health European Research Offices): Unitat col·laborativa d’impuls a la internacionalització en l’àmbit biomèdic” (finançat pel programa PERIS), busquem un candidat/a que ens ajudi en la promoció de la recerca del IISPV a nivell internacional, en particular a la Comissió Europea però també a plataformes europees, associacions internacionals de pacients i de la indústria farmacèutica/biotecnològica, a més d’altres institucions de recerca similars.

La plaça està indicada per algú que vulgui guanyar experiència laboral en la promoció de la recerca al sector internacional. A través de l’anàlisi de les prioritats de la UE en matèria de salut i del suport de diferents eines de comunicació (ex. web, xarxes socials, participació a esdeveniments, etc.), el candidat ajudarà a augmentar la reputació i visibilitat internacional del IISPV. A més, el candidat/a gestionarà

l’organització de l’activitat formativa pels investigadors del IISPV inclosa dins del projecte GO_HERO.

L’IISPV coordina tota l’activitat investigadora sanitària i biomèdica de la regió de Tarragona i Terres de l’Ebre. El IISPV es va fundar el 2005 en el marc d’un conveni de col·laboració científica entre l’Institut Català de la Salut del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, el Grup SAGESSA, l’Institut de Salut Mental Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta naturalesa interdisciplinària i col·laborativa que fou l’origen del IISPV, actua com a eix vertebrador en la nostra comunitat investigadora per a afrontar de forma conjunta els reptes de la recerca sanitària i poder així, millorar la qualitat de vida de la nostra població.

Funcions a desenvolupar

 • Cerca i anàlisi de l’activitat dels agents del sector de forma periòdica per identificar prioritats dins les línies estratègiques del IISPV.
 • Creació de material de comunicació personalitzat per a influenciar diferents audiències.
 • Recol·lecció de l’informació necessària dels nostres investigadors per la creació del contingut de promoció.
 • Suport en la coordinació d’activitats i creació del contingut en anglès de la nova web del IISPV.
 • Gestió administrativa i operacional dels cursos de formació i altres tasques relacionades amb el projecte GO_HERO.
 • Contribució en el funcionament general de la UPI i realització de qualsevol altra tasca relacionada amb aquesta posició.

Perfil del lloc de treball

TITULACIÓ:

 • Grau, Llicenciatura o postgrau en estudis relacionats amb comunicacions, marketing, filologia anglesa o similar.
 • Es valorarà formació en comunicació de la ciència.

EXPERIÈNCIA:

 • Experiència en l’adaptació de contingut de promoció per a influenciar a diferents audiències.
 • Experiència en l’ús d’eines informàtiques de gestió de continguts web i xarxes socials.
 • Es valorarà experiència internacional i/o en polítiques europees.

APTITUDS:

 • Persona pro-activa, sociable, responsable i organitzada amb moltes ganes d’aprendre.
 • Capacitat per a transmetre i adaptar missatges complexos a una varietat d’audiències.
 • Habilitat per a treballar de forma independent i en equip.

IDIOMES:

 • Català i/o Castellà nivell alt.
 • Anglès parlat i escrit nivell avançat (titulació B2 o superior).

Presentació de sol·licituds

Les persones interessades han d’enviar el Curriculum Vitae i carta de presentació a upi@iispv.cat, indicant al assumpte la referència “CONVOCATORIA UPI_06/2019”.

Condicions contracte

 • Contracte temporal de 3 anys de durada a temps parcial (mitja jornada, amb flexibilitat horària).
 • Salari depenent en l’experiència del candidat/a i les seves qualificacions.
 • Data límit: 7 juliol 2019