Resposta de l’alcalde de Barcelona a la carta de l’ACCC sobre el possible enderrocament de Vil·la Urània

La casa-observatori que Comas i Solà va llegar a l’Ajuntament de la capital catalana

El passat 7 de maig vam publicar la carta que l’ACCC va adreçar al Sr. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, amb motiu del possible endorracament de Vil·la Urània, la casa que Comas i Solà va llegar a l’Ajuntament de la capital catalana “con destino a Observatorio popular, Grupo Escolar o institución cultural que se juzgue conveniente, deseando que se conserven en la finca, diplomas, medallas, objetos artísticos y científicos y demás recuerdos del testador“. Al següent enllaç podeu llegir la resposta de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *