L’ACCC coorganitza la xerrada «Barcelona: revisió mèdica» a l’Ateneu Barcelonès

A càrrec de Carme Borrell, directora de recerca de l’Agència de Salut Pública de Barcelona

Com està Barcelona? La seva salut ha millorat o empitjorat les darreres dècades? Quins són els factors que influeixen més en les malalties i les morts que es donen a la ciutat? Viure a Barcelona és un factor de risc? Barcelona promou la salut? El proper 25 d’abril, l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) coorganitza una nova xerrada del cicle Una altra manera de mirar la salut. L’acte tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès (carrer Canuda 6, Barcelona) a les 19.30.

 

Sota el títol Barcelona: revisió mèdica, la ciutat passa una revisió mèdica a càrrec de Carme Borrell, directora de recerca de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Borrel intentarà identificar els grans factors determinants, tendències i reptes de la salut a la ciutat. L’acte serà presentat per Michele Catanzaro, periodista científic i membre de l’ACCC.

El cicle «Una altra manera de mirar la salut»
Menjar sa, fer esports, tenir bons hospitals i un bona predisposició genètica: quan pensem en la salut, solem pensar en tots aquests elements. Però la salut és més que això. En aquest cicle de xerrades, intentem capturar els grans factors que determinen la salut d’una ciutat, d’una societat, o d’un país. Ho fem amb l’ajuda de les evidències que vénen de l’epidemiologia i de la salut pública. Fem l’exercici d’eixamplar i canviar la mirada, per observar les grans tendències de la salut de les poblacions, i entendre quins factors fan que una societat sigui «patògena» o promotora de salut.

 

L’acte és d’accés lliure i no cal inscripció prèvia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *