Participa a la jornada científica «Ciencia en redes» organitzada per l’AECC

Els membres de l’ACCC tenen un descompte en la inscripció

El pròxim 24 d’abril tindrà lloc a Madrid la jornada Ciencia en redes. L’acte organitzat per l’Asociación Española de Comunicación Científica (AECC) es durà a terme a La Casa Encendida (Ronda de Valencia, 2, Madrid. Metro Lavapiés/Embajadores) de la capital espanyola. La inscripció té un cost de 40 euros, però els socis i sòcies de l’ACCC tindran un descompte de 10 euros.

 

«Ciencia en redes»

La jornada analitzarà en profunditat la relació de la ciència i la seva divulgació a través de les xarxes socials. La trobada posarà sobre la taula el món de la ciència que té lloc activament a través de les noves eines digitals. Ciencia en redes ha estat plantejat com un acte eminentment pràctic que persegueix convertir-se en la referència de debat sobre tots i cadascun dels camps on el món de la ciència i els científics poden aprofitar-se d’aquestes noves formes de comunicació.

 

Ciencia en redes és un esdeveniment destinat a periodistes, investigadors, comunicadors, museògrafs i institucions i empreses dedicades a la ciència i l’R+D+i.

 

Es tracta del primer acte d’Espanya destinat específicament a la formació 2.0 en ciència i tecnologia.

 

Ponents
Entre els participants de Ciencia en redes es troba Antonio Calvo Roy, president de l’AECC, qui presentarà l’acte.

 

Juntament amb ell estaran presents Antonio Mencía, director de Comunicació del Museo de la Evolución Humana; Elena Sanz, community manager de Muy Interesante; Javier Pedreira, Wicho, creador de Microsiervos i responsable d’informàtica dels Museos Científicos Coruñeses; José Miguel Viñas, meteoròleg i divulgador; Patricia Fernández de Lis, periodista de ciència; Esperanza García Molina, coordinadora de l’Agencia SINC; América Valenzuela, comunicadora científica, rtve.es i Quo; Alex Fernández Muerza, periodista de ciència i blocaire; Soledad Gómez Vílchez, responsable de Media Musea; Antonio Martínez Ron, fundador d’Amazings; José Miguel Mulet, professor de la Universidad Politécnica de Valencia i investigador del CSIC; Rafael Méndez, periodista d’El País; Piluca Núñez, directora de Comunicació del Foro Nuclear i Marisa Alonso Núñez, investigadora del Paterson Institute for Cancer Research de Manchester.

 

La coordinació de l’esdeveniment corre a càrrec de Javier Armentia, director del Planetario de Pamplona, i Gonzalo Remiro, comunicador científic i tècnic a la FECYT, juntament amb Txema Campillo, blocaire i col·laborador dels webs Amazings i Ecotimes, i Óscar Menéndez, propietari de l’empresa Explora Proyectos.

 

Inscripció i descompte
El cost de la inscripció per als socis i sòcies de l’ACCC serà de 30 euros. En cas d’estar interessat o interessada en participar-hi escriu a secretaria-tecnica@accc.cat per a què et puguem facilitar un document que t’acrediti la pertinença a l’associaciño i poder gaudir d’aquest descompte. En cas que la inscripció ja hagi sigut realitzada, posa’t igualment en contacte a través del correu electrònic per a poder fer efectiu el descompte.

 

Un cop manifestat l’interès en participar, consulta el web de l’organització per a realitzar la inscripció definitiva.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *