L’ACCC coorganitza el debat “Els blocs com a eina de divulgació de la ciència”

El 28 de febrer al Col·legi de Periodistes de Catalunya

Xavier Lasauca, Miquel Duran, Enric I. Canela i Cinta S. Bellmunt, seran els blocaires protagonistes del debat “Els blocs com a eina de divulgació de la ciència” que tindrà lloc el proper dimarts 28 de febrer a les 19.00 al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10. Barcelona). L’acte, coorganitzat per la institució Centres de Recerca de Catalunya (CERCA), estarà presidit per Lluís Rovira, director de CERCA. Com l’aforament és limitat, els interessats hauran de confirmar la seva assistència a comunicacio@cerca.cat.

Conscients de la rellevància que estan agafant les xarxes socials per a la divulgació científica i, molt especialment els blocs, CERCA promou, amb el suport de l’ACCC, aquesta taula rodona per debatre aquest tema. Xavier Lasauca, Miquel Duran, Enric I. Canela i Cinta S. Bellmunt explicaran la seva experiència com a divulgadors científics i quina és la seva opinió sobre les possibilitats que ofereix el mitjà.

 

 

L’acte està organitzat per CERCA amb el suport de l’ACCC


Informació d’interès

Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya 10, pral.
08007 Barcelona
Sala de Conferències de Premsa
Horari: de 19.00 a 21.00
Aforament limitat. Podeu confirmar la vostra assistència al correu comunicacio@cerca.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *