David Bueno presenta el seu llibre “¿Para qué sirven los transgénicos?”

El membre de l’ACCC parlarà sobre la seva obra el proper dijous 9 de febrer, a les 19 hores, a la llibreria Catalonia de Barcelona

“La ciència té un impacte cabdal en tots els aspectes de la nostra vida, i impregna des dels objectes més quotidians fins a la manera de veure i entendre el món. Per això, l’accés a una cultura científica adequada als no especialistes ha de ser una prioritat”. Aquest és un dels objectius de la col·lecció en la que s’emmarca el nou llibre de David Bueno. El professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona publica ¿Para qué sirven los transgénicos?, que presentarà juntament amb Maria Soley i Gemma Marfany, autores de Per què envellim? Tots dos títols formen part de la Col·lecció Catàlisi, “una iniciativa editorial l’objectiu de la qual és exposar, de forma divulgativa i planera però molt rigorosa, temes de la ciència actual de la mà d’investigadors interessats a apropar el coneixement científic a la societat”. L’acte de presentació de totes dues obres tindrà lloc el proper dijous 9 de febrer, a les 19 hores, a la llibreria Catalonia de Barcelona (Ronda Sant Pere, 3). Des de l’organització indiquen que a més se servirà un petit aperitiu.

 

Els llibres que es presentaran el dijous 9 de febrer

 

La col·lecció

A més dels mencionats llibres, dins la col·lecció Catàlisi es troben els següents títols: Òrgans a la carta, de David Bueno i Torrens; Quan érem caníbals, de Carles Lalueza Fox; El genoma fluid, de Josep Maria Casacuberta; Convivint amb transgènics, de David Bueno i Torrens; Cos antic, entorn modern, de J. Casado, M. Llobera, F. López, I. Ramírez i M. Soley; Sobreviurem al canvi climàtic?, d’Alejandro Pérez-Pérez i Nodrint les nostres defenses, de Francisco J. Pérez Cano.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *