Tendències criminals actuals i la recerca científica del delicte

L’ACCC coorganitza una nova sessió oberta del cicle Calaix de la ciència el 25 d’octubre a la UPF

(OCC-UPF) El dimarts 25 d’octubre a les 19.00 tindrà lloc una nova sessió del cicle Calaix de Ciència sota el títol de «Tendències criminals actuals i la recerca científica del delicte». A l’acte, presentat per Vladimir de Semir, director de l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pomepu Fabra, participaran Ángel Manuel González, professor titular de Criminalística de la Facultat de Dret-UB i Montse Quesada, catedràtica de Periodisme especialitzat i criminòloga de la Facultat de Comunicació-UPF.

 

La sessió, organitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i l’Observatori de la Comunicació Científica (OCC-UPF), es realitzarà a l’Auditori del Campus de la Comunicació de la UPF.

 

Informació d’interès

«Tendències criminals actuals i la recerca científica del delicte»

Dimarts 25 d’octubre.

Hora: 19.00.

Lloc: Auditori del Campus de la Comunicació de la UPF.

Adreça: C/Roc Boronat, 138. Barcelona. Veure mapa.

Esdeveniment d’accés lliure al que no cal inscripció prèvia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *