L’ACCC coorganitza el taller gratuït “Com fer un vídeo científic”

El curs s’impartirà el divendres 13 de maig al Campus de la Comunicació de la UPF

El proper 13 de maig s’impartirà un taller sobre “Com fer un vídeo Científic”. Es tracta d’una activitat gratuïta i adreçada als socis de l’ACCC, entre altres, que vulguin adquirir unes nocions bàsiques que li permetin afrontar amb èxit el procés de realització d’un vídeo divulgatiu per a Internet.

Guia “Cómo hacer un vídeo científico” elaborada per Inés Navarro amb la direcció de Gemma Revuelta i la coordinació d’Octavi Planells

 

La jornada, coorganitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra (OCC-UPF), les Unitats de Cultura Científica (UCC+i) i per l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC-CSIC), abordarà els aspectes bàsics sobre concepció de la idea, planificació, gravació i edició. L’objectiu és que el propi investigador comprengui el procés i sigui capaç de realitzar un breu vídeo amb pocs recursos. 

 

L’activitat se celebrarà el divendres 13 de maig de 16.00 a 19.00 al Campus de la Comunicació de la UPF. El taller seguirà els continguts de “Com fer un vídeo Científic”, una guia pas a pas editada per l’Observatori de la Comunicació Científica dins de la col·lecció “Comunicar és fàcil”. La publicació està disponible d’accés obert fent clic aquí. La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha contribuït a finançar parcialment aquest projecte, a través de la convocatòria pública d’ajuts del Programa Nacional de Cultura Científica i Innovació 2010.

 

El curs s’adreça a membres de la xarxa d’Unitats de Cultura Científica i als socis de l’Associació Catalana de Comunicació Científica. Els interessats podran inscriure’s de forma gratuïta enviant un correu electrònic a: secretaria-tecnica[at]accc.cat. Les places són limitades i es realitzaran per estricte ordre d’inscripció. Si el nombre de persones en llista d’espera és elevat, es considerarà la possibilitat de repetir el taller més endavant.

 

Informació d’interès:

  • Divendres 13 de maig de 16.00 a 19.00
  • Campus de la Comunicació de la UPF. Roc Boronat 138, Barcelona. Mapa.
  • Curs gratuït i adreçat als socis de l’ACCC. Inscripció a: secretaria-tecnica[at]accc.cat
  • Guia “Cómo hacer un vídeo científico“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *