“25 anys de crisi nuclear: de Txernòbil a Fukushima”, debat protagonista del proper “Calaix de la Ciència”

L’acte s’organitza el proper 26 d’abril a les 19.00 a l’Auditori del Campus de la Comunicació de la UPF

Aquest mes d’abril torna a celebrar-se una nova sessió del cicle Calaix de la Ciència. La jornada, coorganitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) amb l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra (OCC-UPF), girarà en torn a l’energia nuclear. El debat es desenvoluparà a l’Auditori del Campus de la Comunicació de la UPF el dimarts 26 d’abril a les 19.00, ja que aquest mateix dia es compleixen 25 anys del tràgic accident de la central nuclear de Txernòbil.

 

Vladimir de Semir, director de l’OCC-UPF, moderarà el col·loqui “25 anys de crisi nuclear: de Txernòbil a Fukushima” on hi participarà Jordi Bruno, director de la càtedra Enresa (Empresa Nacional de Residus Radioactius)Amphos de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). En aquesta sessió s’analitzarà l’evolució de la crisi nuclear iniciada al 1986 a la localitat ucraïnesa fins a l’accident produït recentment la ciutat japonesa de Fukushima.

 

Tots els interessats poden assistir a una jornada que repassarà els condicionaments de la crisi nuclear començada fa més de dues dècades i que els esdeveniments han tonat a posar-la de protagonista a la primera plana de l’actualitat.

 

 

Informació d’interès

  • Dimarts 26 d’abril a les 19.00.
  • Auditori del Campus de la Comunicació UPF. Roc Boronat 138, Barcelona. Mapa.
  • Acte gratuït i obert al públic.

T’hi esperem!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *