VII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica

L’Associació Catalana de Comunicació Científica, amb el patrocini del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, convoca el VII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica. L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar en la joventut investigadora la capacitat per comunicar el contingut i el valor de la seva recerca científica, així com facilitar la publicació del seu treball de divulgació en els mitjans de comunicació.

 

El Premi Joan Oró té, des de la sisena edició, dues modalitats: escrita i multimèdia. En cada modalitat s’atorgarà un primer premi de 1.000 euros al guanyador, i un màxim de tres segons premis, dotats de 350 euros cada un. Consulta les bases i anima’t!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *