Oferta de la revista Mètode per a socis de l’ACCC‏

La revista Mètode i l’Associació Catalana de Comunicació Científica han arribat a un acord beneficiós per als socis. En subscriure’s a Mètode, els socis de l’ACCC rebran com a obsequi la col·lecció completa de les Monografies Mètode, de les quals s’han publicat tres volums: “Albert Einstein. El seu segle i la seua ciència”, “Els nostres naturalistes” (Premi Crítica Serra d’Or 2009) i “Autobiografia” de Charles Darwin. Molt aviat se’n publicarà un quart número.

“Mètode” es una revista de difusió i divulgació de la ciència que publica trimestralment la Universitat de València. La seva qualitat ha estat reconeguda amb diversos guardons, entre els quals el Premi Nacional de Periodisme 2007 de la Generalitat de Catalunya, i en ser elegida revista de referència per la Xarxa Vives d’universitats. La subscripció té un cost de 25€ euros anuals i es fa per anys sencers.

 

Si hi esteu interessats, heu de procedir de la següent manera:

 

1.- Ompliu el formulari en el web de Mètode.

 

2.- A continuació, envieu un correu a info [at] metode.cat indicant que us acabeu de subscriure i que sou soci o sòcia de l’ACCC.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *