L’EICOS invita periodistes científics a treballar en laboratori

Un any més, l’EICOS (European Initiative for Communicators of Science) invita periodistes científics a treballar en el laboratori durant uns dies i dur a terme experiments de biologia cel•lular i molecular, discutir-ne les implicacions socials amb els investigadors i entrar en contacte amb altres professionals del periodisme científic de diferents països. Els requisits són tenir com a mínim dos anys d’experiència professional, si bé no són necessaris coneixements en biologia molecular, i un nivell elevat d’anglès.

El programa “Hands-on Laboratory”  té com a objectiu permetre una estada de 8 dies a l’Institut Max Planck de Química,  de Göttingen (Alemanya) per tal de participar en experiments de Biologia Molecular. Als vespres es faran reunions informals de discussió amb els científics. El programa “Hands-on Laboratory” 2009 se celebrarà del dissabte 6 al 13 de juny. El programa Extended Laboratory Assignment permet ampliar l’estada en un  centre de recerca capdavanter d’Europa durant una setmana més i, en casos puntuals, dues.
 
Tots els costos són assumits per l’EICOS, incloent-hi el transport. EICOS 2009 compta amb el suport de la Societat max Planck de Munic i la Fundació Hertie, de Frankfrut/Main. El termini per presentar-hi les sol•licituds és el 15 de febrer de 2009 Per a més informació, podeu dirigir-vos al web http://www.eicos.mpg.de, on també podreu descarregar els formularis, o contacteu amb:

Dr. Ulrich Kuhnt
MPI biophys. Chem.
Am Fassberg 11
D-3707 Göttingen
eicos@gwdg.de
Tel: +49(0)551/201-1646
Fax: +49(0)551/201-1075

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *