Taula rodona

“L’arribada del mosquit tigre”

L’Associació Catalana de Comunicació Científica i el Centre Internacional de Premsa de Barcelona, amb el patrocini de l’Instituto Novartis de Comunicación en Biomedicina, organitzen, en el marc de les Jornades d’Actualitat Científica, una Taula rodona sobre l’arribada del mosquit tigre, en la qual participaran: Jordi Ruíz, cap del Servei de Protecció de la Fauna, Flora i Animals de Companyia, de la Direcció General del Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Tomás Montalvo, responsable del Programa de vigilància del mosquit tigre a la ciutat de Barcelona, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Roger Eritja, biòleg del Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat. L’acte va tenir lloc el 8 de novembre, dimecres, a les 11.45, a la a la Sala de Conferències del Centre Internacional de Premsa de Barcelona (Rbla. Catalunya,10, 1r) on també es presentarà  i lliurarà la publicació La lluita contra la malària, que recull la conferència pronunciada pel Dr. Pedro Alonso el dia 15 de febrer de 2005, convidat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), l’Instituto Novartis de Comunicación en Biomedicina (INCB) i el Centre Internacional de Premsa de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *