Premi Boehringer Ingelheim 2006 al Periodisme en Medicina

S’ha convocat el Premi Boehringer Ingelheim 2006 al Periodisme en Medicina per a treballs publicats o emesos entre el 1/5/2005 i el 30/03/2006 . La data límit per a presentar treballs és el 30 de juny de 2006 i es poden consultar les Bases de la convocatòria en la pàgina web http://www.premioperiodistico.es/

 

El Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina va ser instituït l’any 1985, amb l’objectiu de promoure i reconèixer la labor dels periodistes i els mitjans de comunicació en la divulgació i apropament a l’opinió pública dels avanços que es produeixen en el camp de la medicina i la salut.

 

El Premi s’atorga a un sol treball o sèrie de treballs difosos en els mitjans de comunicació espanyols i comprèn dues categories: Premsa Escrita i Mitjans Audiovisuals. La seva dotació és actualment de 12.000 d’euros per a cada categoria i els premis es lliuren en una cerimònia que té lloc cada any a Madrid.

 

L’elecció dels guardonats es porta a terme per un Consell de Selecció, constituït per un nodrit grup de personalitats de l’àmbit polític, del periodisme, i del metge i farmacèutic, que realitza una rigorosa labor de revisió de tots els treballs presentats en ambdues categories.

 

Més informació del premi i del Consell de Selecció en aquest document >Més informació del premi i del Consell de Selecció en aquest document

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *