Castellano   English
20-02-2019

S'estrenen els SEEK & SOLVE MEETINGS al 22177183462@852707007

Post de la sòcia: Mar Fernández

Busques innovació? Projectes trencadors? Col·laboracions? Vine al nou format mensual del 22177183462@852707007!

14-02-2019

S'obre una nova convocatòria d'X(p)rimenta

L'ACCC coorganitza aquesta iniciativa juntament amb la FCRi, i la Junta participa com a jurat

X(p)rimenta 2019 és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, i enguany compta amb el patrocini de Turalcat (Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya)  i amb el suport de l’Associació  Pendulum, el MMACA i els CCiTUB (Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona), així com amb la col·laboració de L’Obra Social “la Caixa”.

08-02-2019

El CERN ofereix una beca per a Junior Press Officer

El termini de presentació de sol·licituds és el 4 de març de 2019

L'Oficina de Premsa del CERN és el principal focus per a mitjans de tot el món. També és referència quan es tracta de comunicacions oficials del CERN. La seva missió és lliurar els missatges clau del CERN als mitjans i garantir la imatge positiva i la reputació del Laboratori. El Gabinet de Premsa acull una mitjana de 300 mitjans de comunicació, envia 30 comunicats de premsa, indexa milers d'articles gràcies a un servei de seguiment de mitjans i organitza esdeveniments relacionats amb les notícies del CERN cada any.

08-02-2019

L'ICIQ cerca Project Manager Officer

El termini per presentar candiatures és el 15 de març

L'Institut Català d'Investigacións Químiques (ICIQ) cerca un candidat per treballar al Departament de Projectes de Recerca, donant suport a les accions de difusió i comunicació de projectes clau de l'ICIQ i recolzant la preparació de projectes competitius europeus.

05-02-2019

IrsiCaixa cerca Press Officer


  • S'ofereix un contracte per 8 mesos a jornada completa per cobrir una baixa maternal.

  • El termini per enviar candidatures és l'1 de març

L 'Institut de Recerca de la SIDA IrsiCaixa, ubicat a l'Hospital Germans Trias i Pujol (Badalona), ofereix una vacant de Press Officer. Estem buscant un/a candidat/a dedicat/a i entusiasta per dirigir els mitjans de comunicació i produir continguts escrits i multimèdia, difondre els coneixements i les iniciatives desenvolupats a l'Institut. Es tractaran tant mitjans impresos nacionals com la difusió i el mitjans online. Desenvoluparà materials i activitats de comunicació amb l'objectiu de proporcionar accés al coneixement generat a l'IrsiCaixa.  El candidat/a haurà d'encarregar-se de la gestió/relació amb els mitjans de comunicació. Busquen preferentment una persona amb coneixements avançats d'edició de vídeo i gestió de xarxes.

05-02-2019

S'obren les inscripcions per al Congrés ANIS 2019

Els socis i sòcies de l'ACCC gaudiran, un any més, d'una tarifa reduïda per assistir a l'esdeveniment

El XV Congrés de l'Asociación Nacional de Informadores de la Salud (ANIS) se celebrarà a l'Institut Oftalmològic Fernández-Vega d'Oviedo (IOFV) del 5 al 7 d'abril de 2019, que ja l'any passat va reunir gairebé 150 professionals de la informació de salut. El IOFV, soci col·laborador ANIS des de fa quatre anys, ha presentat la seva candidatura a la celebració del proper Congrés introduint dues novetats: una relacionada amb el sector que li competeix, l'oftalmologia, impartint formació a específica sobre aquest camp, i una altra relacionada amb màrqueting digital.

05-02-2019

El Museu de Ciència Transformador

Post del soci: Guillermo Fernández

Guillermo Fernández, divulgador científic i museògraf, ens presenta el seu llibre sobre museus de ciència: El Museo de Ciencia Transformador. "Es tracta d'un llibre que em té molt il·lusionat i al qual he dedicat prou recursos. En bona mesura pretén ser un projecte col·laboratiu que proposo als seus lectors, aspirant a que en el futur es vagi desenvolupant amb les contribucions de tothom que vulgui dir la seva. Per això, a més de la seva versió en paper, he volgut oferir-lo on line, per tal de facilitar al màxim la seva lectura sense que sigui completament necessari comprar-lo per poder llegir-lo."

30-01-2019

LA UOC cerca personal per a la Unitat de Suport a la Recerca

La convocatòria tancarà el 17 de febrer de 2019

La persona seleccionada s’incorporarà a la Scientific Support Unit de l’Oficina UOC de Suport a la Recerca i la Transferència (OSRT), com a Project Manager Científic associat als grups de l’àmbit de les ciències socials i de humanitats (CareNet, CNSC, DIMMONS, GenTIC, GlobaLS i TURBA Lab) de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3).
25-01-2019

L'ACCC s'uneix a l'Any Internacional de la Taula Periòdica

  • L’associació anima als seus membres a participar en les nombroses activitats que hi ha programades i a fer difusió dels seus propis actes
  • A més de donar a conèixer els elements químics i la seva història, es pretén reconèixer el paper cabdal de la química en la recerca de solucions a reptes mundials, com ara el desenvolupament sostenible, el futur d’una energia neta, l’alimentació o la salut

L’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) ha proclamat el 2019 Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP 2019), amb l’objectiu de celebrar la gènesi i el desenvolupament de la taula periòdica des del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev, ara fa cent cinquanta anys.

23-01-2019

i2e3 cerca personal en comunicació científica

Estan oberts a una posició estable o a una col·laboració amb freelances

i2e3 és una empresa dedicada a l’elaboració de continguts mèdics, tant en la vessant de la recerca (articles científics, protocols d’investigació, etc.) com en la vessant més comunicativa (articles en blogs, tríptics, presentacions powerpoint, etc.).

18-01-2019

La II Jornada de l'Observatori PerCientEx presenta quatre converses sobre periodisme científic d'Excel·lència

L'acte tindrà lloc el proper 21 de febrer de 18:00 a 20:00 en CosmoCaixa (sala Àgora) i s’hi podrà assistir de manera gratuita amb prèvia inscripció.

La plasticitat del cervell, el preu dels anticonceptius, les migracions humanes induïdes pel canvi climàtic i els reptes de les dones programadores són els temes dels reportatges que es presentaran en la segona edició de les jornades de l'Observatori PerCientEx (Periodisme Científic d'Excel·lència ), una iniciativa que compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" i la Fundació Dr. Antoni Esteve. 

18-01-2019

El CRG cerca Press Officer

El termini per enivar candidatures és el 6 de febrer de 2019

La missió del Departament de Comunicacions i RRPP del Centre de Recerca Genòmica (CRG) és promoure i protegir la reputació d'excel·lència del CRG. Ho fan mitjançant el desenvolupament i implementació d'estratègies clares, coherents i atractives per millorar la comprensió pública de la seva ciència i el seu institut, els seus investigadors i el seu valor per a la societat.

Traducció

Cercador

 

logo ciment català

 

DEC

Novartis

Iniciativa

Agenda

Blog

Mètode

Cursos

Amb descompte de 12,5%

per als membres de l'ACCC

 

Participa

Segueix-nos a

    

ACCC@Twitter

Tuits de @ACCC_

Blogs socis

powered by Surfing Waves

Amb el suport