L’Academia Europaea – Barcelona Knowledge Hub organitza una conferència de Marie Farge pel dia de la dona.

Marie Farge impartirà una conferència on valorarà el model actual per aprovar la publicació d’articles científics, les seves mancances i possibles solucions.

L’Academia Europaea – Barcelona Knowledge Hub- per tal de celebrar el dia internacional de la dona, ha organitzat una conferència de Marie Farge sota el títol “Scientific knowledge as a commons: How to improve the peer review and dissemination of scientific results” el dia 2 de març.

L’Academia Europaea – Barcelona Knowledge Hub-, amb la col·laboració de l’ACCC (Associació Catalana de Comunicació Científica), l’IEC (Institut d’Estudis Catalans), el CRAI (Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació), Secretaria d’Universitats i Recerca, la Fundació “La Caixa” i l’Ajuntament de Barcelona, ha organitzat una conferència de Marie Farge sota el títol “Scientific knowledge as a commons: How to improve the peer review and dissemination of scientific results” que tindrà lloc el proper dia 2 de març de 18.00 a 20.00 hores a l’Institut d’Estudis Catalans, sala Prat de la Riba (Carrer del Carme 47, Barcelona).

 

La conferència la impartirà Marie Farge, qui actualment ocupa el lloc Directrice de Recherche (DR1) al Centre National à la Recherche Scientifique (CNRS) i treballa a École Normale Supérieure (ENS), Paris, al Laboratoire de Météorologie Dynamique (LMD); i serà presentada per Michela Bertero, Head of International and Scientfic Affairs al Centre de Regulació Genòmica (CRG), Barcelona.

 

Marie Farge, Directrice de Recherche (DR1) al Centre

National à la Recherche Scientifique (CNRS) i treballa a

École Normale Supérieure (ENS), Paris,al

Laboratoire de Météorologie Dynamique (LMD).

 

Durant la conferència s’explicarà el sistema actual al qual  estan sotmesos els articles científics abans de ser publicats i els dèficits d’aquest model. Així mateix es proposaran solucions per tal d’aprofitar la revolució digital per facilitar el fet de compartir el coneixement científic. 

 

Per més informació sobre la conferència podeu consultar aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *