Apunta’t a la nostra trobada oberta en la què lliurarem els III Premis de Divulgació Científica ACCC

El vinent 14 de desembre, a les 18.30h, al Centre Cívic Vil·la Urània de Barcelona (C/ Saragossa, 29) celebrarem una trobada oberta en la qual lliurarem el guardons de la tercera edició dels Premis de Divulgació Científica ACCC. Si vols entrar en contacte amb d’altres professionals del sector i conèixer-ne projectes destacats, només has de confirmar la teva assistència a través d’aquest formulari.

L’objectiu d’aquest certamen és fomentar la difusió dels treballs de divulgació de la ciència i posar-los en valor, així com reconèixer la tasca dels professionals de la divulgació científica i crear un punt de reunió en el qual fer networking, compartir idees i conèixer la resta de socis de l’ACCC.

Els projectes finalistes d’aquesta edició, escollits per un jurat conformat per professionals de la comunicació i la divulgació de la ciència, són els següents:

Durant l’acte, coneixerem en detall les propostes finalistes dels Premis i s’anunciaran el projecte guanyador dotat amb 1.000 euros i els dos accèssits dotats amb 500 euros cadascun. Tots els assistents podrem enriquir la nostra tasca com a professionals a partir de les idees i la forma d’execució de diferents iniciatives de divulgació científica, tant institucionals com personals. 

En acabar, els assistents tindran l’oportunitat de conversar distesament i fer networking tot prenent un refrigeri al bar de Vil·la Urània. Des de l’ACCC, volem crear punts de trobada entre comunicadors i divulgadors de la ciència que contribueixin a la seva tasca. És una gran oportunitat per conèixer companys de professió i intercanviar idees en un ambient relaxat. 

Confirma la teva assitència a través d’aquest formulari.

Programa:

18.30-18.40h

Benvinguda – Rubén Permuy, president de l’ACCC

18:40h-19:20h

Presentació dels projectes finalistes

19:20-19:40h

Lliurament dels Premis – Moderen Rubén Permuy, president de l’ACCC, i Mireia Ortega, vocal internacional de l’ACCC

19:40-19:45h

Comiat – Rubén Permuy, president de l’ACCC

19:45-20:30h

Pica-pica i networking al Bar de Vil·la Urània

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *