IFAE cerca tècnic/a de comunicació

L’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE) és un consorci públic de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El seu objectiu principal és investigar i contribuir al desenvolupament de la física d’altes energies des del punt de vista teòric, experimental i tecnològic. L’IFAE té l’estatus d'”Institut Universitari” adscrit a la UAB i les seves instal·lacions es troben dins del campus de la universitat. La Unitat de Comunicació i Divulgació de l’IFAE contribueix a donar visibilitat a les activitats de recerca desenvolupades pel centre, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Requeriments

 • Grau en Ciències, preferiblement en Física, o en Comunicació.
 • Tenir experiència en sistemes de gestió de continguts web i xarxes socials.
 • Anglès, català i espanyol fluid.
 • Ser un apassionat de la comunicació de la ciència i la tecnologia.
 • Tenir excel·lents habilitats de comunicació interpersonal, escrita i oral.
 • Ser detallista, responsable i tenir ganes d’aprendre.
 • Demostrar capacitat per a fer tasques de manera independent i com a part d’un equip.
 • Estar disposat a complir els terminis i fer un seguiment de les tasques amb un mínim d’instruccions.

Què faras?

 • Les principals responsabilitats d’aquesta persona estaran relacionades amb la gestió dels aspectes de comunicació del projecte europeu Fase Preparatòria del Telescopi Einstein. Aquestes activitats inclouran: comunicacions internes i externes, activitats de divulgació i programa d’educació STEM.
 • Aquesta persona serà fonamental per a ajudar a la Unitat de Comunicacions del IFAE a donar visibilitat a les activitats de recerca mitjançant la realització de tasques com ara: gestió de continguts del lloc web, gestió de xarxes socials i gestió d’esdeveniments de divulgació i educació.

Què t’ofereixen?

 • Jornada a temps complet (40h/setmana).
 • La durada del contracte és d’aproximadament 3 anys, lligada a la durada de la Fase Preparatòria del projecte Telescopi Einstein.
 • El salari serà conforme amb les qualificacions del candidat.
 • La data d’inici serà al més aviat possible.

Procés de selecció:

Si ets una persona motivada per a treballar en un ambient dinàmic, proactiu i desitges treballar en un centre internacional com el IFAE, si us plau envia el teu CV actualitzat amb una carta de presentació o motivació, i una o dues cartes de recomanació a Sebastián Grinschpun (sgrinschpun@ifae.es).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *