El Servei de Comunicació de la UPC busca un/a freelance per col·laborar amb un projecte divulgatiu

El Servei de Comunicació dela UPC té per missió desenvolupar, coordinar i implementar les estratègies, les plataformes, els canals i els productes de màrqueting i comunicació de la Universitat, d’acord amb les polítiques del Consell de Direcció, amb la finalitat de projectar la UPC i la seva activitat en la societat.

Algunes de les seves funcions són: desenvolupar les estratègies de comunicació, màrqueting i informació institucionals de la UPC, crear i produir materials de comunicació corporativa en formats i suports diversos, elaborar, coordinar i executar el pla de promoció dels estudis i la recerca, dissenyar i desenvolupar les plataformes tecnològiques institucionals per a la comunicació i vetllar pel desenvolupament i l’aplicació de la marca de la Universitat.

El Servei de Comunicació de la UPC busca una o un freelance apassionat per la divulgació científica. Busquen una col·laboradora o col·laborador que sigui capaç de divulgar en qualsevol suport, algú a qui l’apassioni la tecnologia i la comunicació, que sigui creativa i amb empenta.

Tasques

 • Elaboració de material divulgatiu per a la realització de podcasts.
 • Divulgació de continguts tecnologics i científics.

Es valora

 • Experiència en el món de la ràdio.
 • Formació en Comunicació, Comunicació Científica i Divulgació.
 • Coneixements en tecnologies.
 • Pro activitat i empemta amb el treball.
 • Creativitat.

Requisits

 • Disponibilitat de viatjar per diferents ciutats de Catalunya
 • Carnet de conduir i cotxe propi.
 • Català, Castellà i Anglès, escrit i parlat.
 • Imprescindible freelance.

Envia la teva candidatura a ana.rosa.canovas@upc.edu amb el subject: Col·laboracions UPC per a la divulgació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *