S’organitza per primer cop el Premi Esteve-PerCientEx de periodisme científic

Per primer any, la Fundació Dr. Antoni Esteve, juntament amb l’ACCC, coorganitzen el Premi Esteve – PerCientEx de Periodisme de la salut, en el que podrem conèixer de primera mà una de les obres periodístiques d’excel·lència generades durant la darrera edició de l’Observatori PerCientEx..

L’article premiat segueix els criteris d’excel·lència establerts per PerCientEx, així com, incloure les fonts, diversificar les persones entrevistades, incorporar informació científica rigorosa enfocat, dintre del territori iberoamericà, combinat amb un format innovador i potent com són els interactius. En aquesta ocasió, es premiarà un treball periodístic entorn a les ciències de la salut.

L’acte es celebrarà el pròxim 1 de juny a les 19 h, en format presencial a la Sala Marie Curie del Parc de Recerca de Biomèdica de Barcelona (PRBB), presentat per Verònica Couto, biòloga i comunicadora científica, i Michele Catanzaro, periodista científic. La persona premiada serà anunciada durant l’acte i ha estat escollida pel Comitè 2022 de PerCientEx. 

Programació de l’acte: pendent de confirmar.

La jornada està oberta al públic general i especialment adreçada a periodistes, divulgadors, estudiants i altres persones curioses que mostrin interès en el periodisme de qualitat.

Per assistir a l’esdeveniment només cal que emplenis aquest formulari. T’ho perdràs?

La Fundació Dr. Antoni Esteve, establerta el 1983, té com a objectiu prioritari l’estímul del progrés de la farmacoteràpia mitjançant la comunicació i la discussió científica, el qual juntament amb l’ACCC, busquen promoure, difondre, ampliar i millorar la comunicació científica en les terres de parla catalana, incidint en els aspectes socials i polítics de la informació científica, tot vetllant perquè contribueixi al progrés social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *