Scientists Dating Forum es dissol i dona els seus recursos a l’ACCC

  • Des de l’ACCC, convidem als seus membres a formar part de l’associació i a crear un nou grup de treball de política i societat

L’equip de Scientists Dating Forum (SciDF) va enviar un comunicat el passat 6 d’abril anunciant el seu comiat i donant les gràcies a tota la seva comunitat pel suport rebut i per haver-ne format part fins ara.

Scientists Dating Forum | LinkedIn

Laura Díaz, la seva presidenta, va contactar amb l’ACCC per oferir un donatiu provinent del seu romanent per tal que l’associació, conformada per més de 350 membres professionals de l’àmbit de la comunicació científica, continuï treballant per fer de la ciència el motor de la nostra societat, tal com SDF exposa en el seu comunicat:

Durant aquests anys, hem aportat el nostre gra de sorra per generar consciència sobre la importància de la recerca com a motor de desenvolupament social. Hem gaudit molt amb cadascuna de les accions realitzades i esperem que altres entitats continuin amb aquesta tasca tan necessària avui dia com és involucrar la ciència, la política i la ciutadania en accions que transformin la nostra societat.”

Com també va indicar, SciDF s’acomiada però no despareix. Els perfils dels seus membres es poden consultar a la pàgina de LinkedIn de l’entitat i estan oberts a noves col·laboracions per tal de continuar perseguint el que va ser l’objectiu de l’entitat. 

L’ACCC valora la tasca de SciDF i li està profundament agraïda pel seu donatiu. Per això, ha ofert als seus membres unir-se a l’associació amb exempció de pagament de quota per un any i formar un grup de treball de ciència, política i societat, que es podria sumar a la resta de grups ja en funcionament, com el de perspectiva de gènere en la ciència, el d’oceanografia i medi ambient, el de nanociència i nanotecnologia, i el de ciència i art.

SciDF ha sigut una entitat formada per joves amb l’objectiu de posar en valor la ciència com a motor de canvi tot implicant en el procés de reflexió als sectors de la ciència, la política, l’economia i el tercer sector, per tal de promoure la recerca, la innovació i una societat basada en el coneixement. Des de la seva fundació, al 2016, ha reunit a 75 voluntaris i realitzat 56 accions en aquest línia, segons les dades del seu web. Des de l’ACCC, ens comprometem a oferir-los les eines necessàries com a associats per tal de continuar el seu recorregut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *