El Hackaton ActInSpace tindrà lloc el 13 i 14 de novembre

ActInSpace és una competició internacional d’innovació, impulsada pel Centre Nacional d’Estudis Espacials Francesos (CNES) i recolzat per l’Agència Espacial Europea (ESA) i la xarxa de ESA BIC i ESA brokers.

Aquest any, l’edició espanyola d’aquest esdeveniment mundial se celebrarà en format virtual el 13 i 14 de novembre: Un hackathon virtual a què podràs accedir des de qualsevol lloc del globus. Organitza conjuntament Knowledge Innovation Market (KIM) i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

A qui va dirigida?

En aquest esdeveniment es reuneixen empresaris/es, estudiants de totes les disciplines, desenvolupadors i creatius de tot el món.
Inscriu-te pel teu compte o com a membre d’un equip!

Quina és la dinàmica d’aquest esdeveniment?

Durant 24 hores, els equips interdisciplinaris s’uneixen per treballar en els desafiaments proposats, juntament amb mentors de negocis i experts tècnics, per imaginar i dissenyar serveis i productes innovadors d’ús quotidià, aprofitant tecnologies, patents o dades desenvolupats en entorns espacials.

Quins són els reptes per a aquesta edició?

Organitzacions punteres de tot el món han proposat més de 90 reptes tecnològics relacionats amb la seva activitat per solucionar-los a través de l’aplicació de tecnologies espacials. Descobreix aquí els Reptes ActInSpace 2020.

Més informació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *