Cecilia Cabello, nova directora general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia

Des de 2002 ha desenvolupat la seva carrera professional en FECYT dirigint i supervisant diversos departaments en les àrees de divulgació i comunicació de la ciència, mètriques i indicadors de R + D + I, gestió de la informació científica, ciència oberta, suport a la carrera i mobilitat dels Investigadors, diplomàcia científica, projectes internacionals i suport a la internacionalització de la ciència.

El Patronat de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha nomenat a Cecilia Cabell Valdés nova directora general de l’a Fundació.

Cecilia Cabell és llicenciada en Ciències i Tecnologia dels Aliments per la Universitat Estatal de Michigan (EE. UU.) I té un Màster en Ciència, Tecnologia i Societat per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM).

Des de 2002 ha desenvolupat la seva carrera professional a la FECYT tot dirigint i supervisant diversos departaments en les àrees de divulgació i comunicació de la ciència, mètriques i indicadors d’R+D+I, gestió de la informació científica, ciència oberta, suport a la carrera i mobilitat dels investigadors, diplomàcia científica, projectes internacionals i suport a la
internacionalització de la ciència. També ha participat activament en els Programes Marc de Recerca Europeus (FP7 i H2020), sent la coordinadora del projecte en tres ocasions.

Actualment, és presidenta del grup de treball permanent de recursos humans i mobilitat de el Comitè per a l’espai europeu de recerca (ERAC) i membre del grup de treball de l’National Experts on Science and Technology Indicators (Nesti), que reuneix experts en indicadors de ciència i tecnologia en el marc de el Comitè de Política Científica i Tecnològica de l’OCDE (Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *