LivingLab de Salut d’IrsiCaixa cerca doctorat en investigació biomèdica amb experiència en educació

L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa és un institut de referència internacional, líder en la recerca per a l’erradicació del VIH/sida i les malalties que hi estan relacionades. La investigació que porten a terme també afronta altres reptes de la biomedicina actual, com ara l’estudi del microbioma o de les malalties infeccioses emergents.

L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, situat a l’Hospital Germans Trias i Pujol, ofereix una vacant al Living Laboratori per a la Salut per a una persona amb doctorat en investigació biomèdica i experiència en educació o un àmbit relacionat per incorporar-se a l’equip. Es valorarà positivament un màster en comunicació científica i/o salut pública. El candidat seleccionat treballarà al Living Lab de Salut dins de la seva secció d’educació, que contribueix principalment al projecte CONNECT, finançat per la EC, que promou un model inclusiu i sostenible que permeti a les escoles secundàries adoptar l’escola oberta mitjançant la incorporació de projectes d’acció científica participatius al currículum bàsic.

Paral·lelament, el candidat seleccionat també participarà en altres activitats del Lab dins de la seva secció d’innovació sistèmica, on contribuirà a promoure reflexions estratègiques i processos de co-creació per afavorir canvis en el sistema d’I+D i en el sistemes de reptes sanitaris abordats.

Àrea de treball

Educació i Open Science and Innovation / Responsible Research and Innovation (RRI) / Systemic innovation

Experiència requerida

Com a mínim 4 anys d’experiència, inclosa experiència en investigació biomèdica i en educació i divulgació biomèdica.

Idiomes

Anglès i castellà [Fluid], català [Molt valorat]

Data d’inici

11/01/2020

Formació requerida

Doctorat en ciències biomèdiques i màster en educació o àmbit afí. També es valoraran els màsters en comunicació científica o en salut pública.

Tasques

  • Desenvolupament de recursos educatius innovadors
  • Organitzar formació per a professors sobre models educatius innovadors
  • Dissenyar i implementar un pla de divulgació de recursos educatius innovadors a nivell nacional
  • Redacció d’informes i coordinació de les activitats del Lab educatiu amb altres socis del consorci europeu del projecte finançat per la CE
  • Mantenir comunicacions estretes amb el cap del laboratori pel que fa al progrés i col·laborar amb els altres membres del laboratori en els processos de co-creació i també amb altres grups d’interès.
  • Contribuir a l’organització, la recopilació de dades i l’anàlisi dels resultats de tallers de diverses parts interessades i altres activitats a promoure canvi dins del sistema d’I + I i dins dels sistemes de reptes sanitaris abordats. Contribuir a la redacció de propostes de finançament

Perfil

  • Capacitat per dissenyar activitats educatives innovadores i creatives i programes de divulgació
  • Coneixement i interès per la investigació i la innovació responsables i altres moviments destinats a transformar el sistema d’I+D i a promoure la innovació sistèmica
  • Facilitació de tallers, manteniment de documentació detallada de treballs experimentals i anàlisi de dades
  • Comunicació fluida amb col·laboradors per mantenir-los compromesos en processos, co-dissenyar, analitzar i interpretar dades.
  • Habilitats per escriure, editar i enviar manuscrits / resums / informes que detallin els resultats dels projectes
  • Alta motivació
  • Capacitat per treballar en un entorn d’equip dinàmic
  • Excel·lents habilitats de comunicació oral i escrita en anglès
  • Bones habilitats organitzatives i excel·lent atenció als detalls
  • Capacitat per actuar com a membre de l’equip amb bones habilitats interpersonals

S’accepten sol·licituds fins al 2020.09.30

Més informació:

http://www.irsicaixa.es/sites/default/files/jo_livinglab_phd_01_092020.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *