L’Institut de Recerca Biomèdica cerca tècnic de participació pública i educació

Oferta laboral

L’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Barcelona està cercant un tècnic de participació pública i educació per desenvolupar i donar a conèixer l’educació científica i els programes d’extensió i activitats basades en la investigació realitzada a l’Institut. La persona seleccionada, qui s’incorporarà a l’Oficina de Comunicacions i Relacions Externes, haurà de participar en la promoció pública de la recerca biomèdica i el seu impacte en la societat i contribuir en els programes d’educació per assegurar la pròxima generació d’investigadors de talent a les ciències biomèdiques.

 

Hi ha més informació i com enviar el CV per participar en el procés de selecció fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *