Ja pots inscriure’t com a ponent en BCNspiracy

La nova edició de l’esdeveniment de divulgació científica de Barcelona ja va obrir les seves inscripcions per a participar com a ponent. L’esdeveniment, que compta de nou amb la col·laboració de la ACCC i Pint of Science, es realitzarà els dies 20 i 21 de novembre d’enguany.

El dia 20 tindrà lloc INspiracy, un matí dedicat als estudiants d’institut (ESO i Batxillerat) on es busca fomentar les vocacions científiques. Per a això, es busca un perfil de ponent jove, que estigui cursant la carrera o sigui un(a) investigador(a) jove, amb l’objectiu que les i els estudiants del públic puguin identificar-se amb les i els ponents i se sentin més còmodes en el torn de preguntes.

El dia 21 de novembre se celebrarà BCNspiracy TALKS, l’esdeveniment principal de BCNspiracy: durant tot el dissabte hi haurà xerrades breus de temes científics, juntament amb entrevistes i taules rodones més transversals.

En les passades edicions, BCNspiracy va fer arribar la ciència de manera rigorosa i pròxima a més de 1000 persones, amb un programa complet de divulgació. En 2019, vam tenir el plaer de comptar amb ponents del CRG, IGTP, IDIBAPS, PRBB, IMIM, Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, IRB, UPF i Universitat de Vic.

BCNspiracy 2019

BCNspiracy 2020 torna a buscar científiques/cs, divulgador(e)s i apassionades/ats de la ciència que la facin atractiva per al públic, amb rigor i naturalitat. A més recordem que és un esdeveniment de vocació feminista i pro-diversitat: el nostre cartell de participants és sempre paritari i a més reivindiquem activament el paper de la dona, així com altres col·lectius minoritzats, en la ciència: persones racialitzadesLGTBIQA+, etc

Per a participar, només és necessari que les/els interessades/ts facin arribar les seves propostes mitjançant aquest formulari.

Aquesta és una oportunitat única per als ponents que no tinguin experiència fent xerrades, ja que tindran al nostre equip de suport i podran descobrir una altra magnifica faceta de la ciència que és poder donar a conèixer el que fan i demostrar el seu talent. Als quals ja tenen experiència, que no dubtin a passar a formar part d’un esdeveniment que donarà molt a parlar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *