Inscriu les teves activitats a la Setmana de la Ciència

Com cada any per aquestes dates, tornem a adreçar-nos a vosaltres per fer-vos saber que, del 14 al 29 de novembre, se celebrarà a Catalunya la 25a edició de la Setmana de la Ciència amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

Setmana de la Ciència. Planes para niños en Terrassa | Guía del Ocio

La situació excepcional viscuda amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, fa que, com no podia ser d’una altra manera, la temàtica de l’SC’20 se centri en aquesta malaltia, la seva evolució global i l’estat de la recerca sobre el coronavirus SARS-CoV-2.

La 25a Setmana de la Ciència tindrà també altres temes centrals d’idèntica rellevància, com són, d’una banda, l’Any Internacional de la Sanitat Vegetal, i de l’altra, el centenari del naixement de diferents persones que han estat referents als respectius camps de coneixement. Són el filòleg i lingüista Antoni Maria Badia i Margarit; el químic Enric Casassas i Simó; la científica anglesa, Rosalind Franklin, clau en el descobriment de l’ADN; i l’escriptor i bioquímic Isaac Asimov. El meteoròleg, astrònom i sismòleg Eduard Fontserè i Riba s’afegeix als homenatjats per l’SC’20 pel 150è aniversari del seu naixement

Entenem, però, que per a algunes entitats sigui complicat enfocar la seva activitat al voltant d’aquestes temàtiques. Per això, totes les activitats relacionades amb la ciència i la tecnologia, en un sentit ampli, tenen cabuda dins el programa d’activitats de la Setmana de la Ciència.

Si voleu que les vostres activitats apareguin al programa de la Setmana de la Ciència, caldrà fer-ho des de la pàgina www.setmanaciencia.cat. Si hi participeu per primer cop caldrà que us hi registreu abans. Un cop fet el registre, rebreu un correu electrònic per validar la vostra alta en el sistema i, tot seguit, podreu començar a introduir-hi les dades de la vostra entitat i a donar d’alta les activitats. Així mateix us adjuntem dossier informatiu de la Setmana de la Ciència 2020.

No dubteu a posar-vos en contacte amb la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi), entitat col·laboradora de l’ACCC, per a qualsevol aclariment o suggeriment al telèfon 93 268 7713 o bé a través de l’adreça electrònica setci@fundaciorecerca.cat.

Descarrega el document informatiu de la Setmana de la Ciència en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *