Els Lindau Nobel Laureate Meetings 2020 es posposen fins al 2021

  • La 70th Lindau Nobel Laureate Meeting serà del 27 de juny al 2 de juliol de 2021
  • Queda per determinar la data per a la 7th Lindau Meeting on Economic Sciences
  • Es programaran activitats en línia interactives per a aquest estiu
  • Lindau Mediatheque com a contribució a la comunicació científica
  • Trobades anteriors de Lindau a lindau-nobel.org#LINO70

La 70th Lindau Nobel Laureate Meeting i la 7th Lindau Meeting on Economic Sciences – ambdues previstes per a aquest estiu- es posposaran: La 70th Lindau Nobel Laureate Meeting (Interdisciplinària) tindrà lloc del 27 de juny al 2 de juliol de 2021, mentre que la data de la 7th Lindau Meeting on Economic Sciences està per determinar. Aquesta decisió la van prendre els comitès del Consell i la Fundació per a la Troabda de Premis Nobel de Lindau.

Resultado de imagen de Lindau Nobel Laureate Meetings

“Fins al final, teníem l’esperança que poguéssim seguir la nostra planificació, però les conseqüències de la propagació del coronavirus afecten especialment els participants de les nostres Trobades, els Premis Nobel i als joves científics de tot el món”, explica la comtessa Bettina Bernadotte, presidenta del Consell, “Aquesta decisió ens va resultar especialment difícil pel que fa als joves investigadors que han compartit el seu entusiasme i expectació per les xarxes socials en les darreres setmanes. Tot i així, els vam poder prometre que les seves invitacions seran també vàlides per al 2021. La interrupció de la “tradició Lindau” també és una gran decepció per als premiats Nobel. Per a nosaltres és una aturada històrica. ” La salut dels residents de Lindau, que normalment haurien acollit els participants de la reunió de més de 100 països, també va tenir un paper important en la decisió.

El Consell i la Fundació agraeixen l’estímul i el suport que han rebut les trobades de Lindau per part de moltes parts interessades i dels socis i simpatitzants, ja que la decisió es va prendre internament. “El nostre pla actual és utilitzar els fons per a les trobades previstes per a aquest any al 2021. Al mateix temps, acceptem el repte i volem estar al corrent de la competència de les trobades de Lindau en forma d’activitats en línia interactives: Educar. Inspirar. Connectar. Aquesta vegada, per descomptat, d’una manera diferent de l’habitual”, afirma el professor Jürgen Kluge, president de la Foundation Lindau Nobel Laureate Meetings.

Està previst combinar els temes de la reunió interdisciplinària, així com la reunió sobre ciències econòmiques, a la setmana de la trobada i tenir debats descentralitzats de tots els continents a través d’internet. Es poden concebre formats en què joves científics també presentin les seves investigacions actuals i rebin suggeriments de Premis Nobel o Lindau Alumni de trobades anteriors, anàlogues a les populars classes magistrals, sessions de pòsters i seminaris a Inselhalle. La discussió i l’adopció de les “Directrius Lindau” també són a l’ordre del dia: un formulari digital ofereix la possibilitat que tants científics com sigui possible signin aquestes regles per a una ciència global, sostenible i oberta al segle XXI i fer-les així pròpies.

“Amb tota la tristesa, també hi ha l’oportunitat de provar una o altra cosa nova per a futures reunions. També volem que els articles del programa seleccionats siguin accessibles al públic, tal com ho havíem fet abans. En aquest cas, podem oferir-los no només a Lindau i la regió, sinó a aquells interessats a tot el món ”, va dir la comtessa Bettina Bernadotte.

Com que molts hi han posat grans esperances en la ciència i la investigació, les trobades de Lindau assenyalen el contingut del Lindau Mediatheque: Aquí tothom pot explorar amb quin d’esforç, minuciositat i passió han treballat els científics. Hi ha registres d’àudio i presentacions de vídeo de totes les trobades de Lindau (excepte 1951), així com visites de laboratori virtual a Premis Nobel, nombroses fotos i mini conferències destinades a l’ús en lliçons escolars: mediatheque.lindau-nobel.org

Per als periodistes:

Ara és possible l’acreditació del Lindau Online Event 2020 – el programa serà accessible per a periodistes, i també serà possible la coordinació d’entrevistes. Les buques de viatge no estaran disponibles al 2020.

Sobre els Lindau Nobel Laureate Meetings

Des de la seva fundació, al 1951, les Lindau Nobel Laureate Meetings s’han convertit en un fòrum científic internacional únic. Les trobades anuals ofereixen una oportunitat a l’intercanvi entre generacions, cultures i disciplines diferents. Els temes de les reunions de Lindau alterna entre física, química o fisiologia i medicina, les tres disciplines científiques del premi Nobel. Cada cinc anys té lloc una reunió interdisciplinària, mentre que el Lindau Meeting on Economic Sciences es fa cada tres anys. Mitjançant diverses declaracions (2015 sobre Canvi Climàtic, 1955 contra l’ús de les armes nuclears), els científics s’han sumat repetidament al debat públic amb apel·lacions polítiques.

Els metges londinencs Franz Karl Hein i Gustav Wilhelm Parade es van apropar al comte Lennart Bernadotte af Wisborg amb la idea d’una conferència de laureats dels Nobel i van procedir a implementar-ho conjuntament amb ell, des del 1953 amb la participació de joves científics. Des de llavors, hi han participat uns 35.000 estudiants, doctorats i post-doctorats. La seva experiència a la reunió pot ser literalment una vegada a la vida, però segueixen sent membres permanents de la Xarxa d’Alumni de Lindau i ambaixadors del diàleg científic.

Durant tot l’any, els Lindau Nobel Laureate Meetings continuen desenvolupant la seva “missió educativa” destinada a emfatitzar la importància de la ciència i a defensar la investigació. Aquest és també el propòsit per al qual es desenvolupa la Mediateca en línia en una plataforma d’aprenentatge que inclou materials didàctics per a escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *