L’Institut Max Planck cerca Media Officer

El termini per enviar candidatures és el 10 de desembre

L’Institut Max Planck d’Història de la Ciència de Berlín busca candidats com a responsables de mitjans de comunicació, preferiblement a temps complet. La durada del càrrec serà de dos anys i la data d’inici el més aviat possible.

Resultado de imagen de max planck institute science history

 

Posició

 

El candidat seleccionat formarà part de l’equip de Comunicacions i Cooperació, i treballarà en estreta col·laboració amb el personal tècnic, els investigadors, els investigadors de TI i la coordinació de recerca per presentar el treball de l’Institut internament i al públic. Els idiomes de treball són l’anglès i l’alemany.

 

S’espera que el candidat s’encarregui del manteniment, la producció i el disseny de les comunicacions audiovisuals. S’espera que treballi en estreta col·laboració amb els investigadors de l’institut per assessorar-los sobre les produccions dels mitjans de comunicació, i amb el director de Comunicacions per identificar nous projectes d’àudio i vídeo, en particular, donant suport a la investigació de l’Institut i comunicant el seu treball a historiadors, acadèmics d’humanitats digitals i/o a un públic més ampli. També s’espera que treballi en col·laboració amb els becaris i el personal dins i fora de l’Institut.

 

Tasques

 

 • Assessorar els investigadors sobre l’ús de les comunicacions per a fins d’investigació i publicacions.
 • Desenvolupament de formats adequats per a la publicació en línia de vídeo/àudio de les investigacions en curs, en cooperació amb els acadèmics.
 • Establir un flux de treball per a la creació i gestió de mitjans (vídeo, àudio, imatges).
 • Gravació, postproducció i arxiu de vídeo/àudio, per exemple, entrevistes, conferències, screencasts, tutorials per a bases de dades d’humanitats digitals.
 • Adquisició de permisos per a l’ús de mitjans (interns i externs) en coordinació amb proveïdors de serveis externs.
 • Organitzar els recursos de comunicació existents (vídeo, àudio, imatge) a partir de projectes de recerca en bases de dades / CMS del web i l’aplicació de l’optimització de motors de cerca (SEO) per al web MPIWG.
 • Tasques addicionals en camps relacionats (per exemple, suport al disseny i impressions)

 

Habilitats i experiència preferides

 

 • Llicenciatura (per exemple, BA / BSc) en Ciències dels Mitjans, Disseny de Mitjans, Estudis de Comunicació, Tecnologia i Mitjans Digitals, Informàtica dels Mitjans, Estudis Cinematogràfics, Producció Musical, Tecnologia del So, o una assignatura comparable, i una mestratge addicional en una disciplina relacionada.
 • Experiència laboral o pràctiques rellevants significatives.
 • Habilitats i experiència en producció audiovisual (entrevistes, conferències, screencasting/tutorials) i postproducció (fer servir, per exemple, Hindenburg, Audacity, Adobe Premiere Pro / Final Cut).
 • Coneixements de programari d’autoedició (per exemple, Adobe InDesign, Photoshop) i impressions.
 • Capacitat de treballar de forma independent i proactiva, amb entusiasme per desenvolupar noves habilitats i els temes investigats en el MPIWG.
 • Excel·lents habilitats de comunicació en alemany i anglès (tant escrites com verbals)

Desitjable

 

 • Experiència en l’ús d’un CMS (preferiblement Drupal) i en la implementació de SEO.
 • Busquem un responsable de mitjans de comunicació altament compromès que estigui interessat en la història de la ciència i que adopti enfocaments innovadors per a l’ús i la publicació dels mitjans de comunicació. Un jugador d’equip amb fortes habilitats socials, ell o ella serà capaç de comunicar-se amb èxit entre els investigadors i altres equips de servei a l’institut.

L’Institut Max Planck desitja augmentar la proporció de dones en aquelles àrees en les que actualment estan subrepresentades. Per tant, animem específicament a les dones a presentar la seva candidatura. Max Planck es compromet a donar feina a més persones discapacitades, i les sol·licituds de persones discapacitades són especialment benvingudes.

 

Més informació: https://www.mpiwg-berlin.mpg.de/job-position/media-officer-ende

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *