El CERN cerca desenvolupador d’exposicions

El termini per presentar candidatures és el 7 de juny

Us apassiona desenvolupar experiències innovadores per als visitants? L’equip d’exposicions del CERN ofereix una oportunitat emocionant per desenvolupar exposicions per al seu nou projecte, el Science Gateway, dissenyat per l’arquitecte Renzo Piano, que s’inaugurarà el 2022.

Us unireu al Sector de les Relacions Internacionals (IR) – Grup d’educació, comunicacions i divulgació (ECO), que és responsable de generar participació pública en la ciència, produir i distribuir informació, fomentar la construcció de comunitats, i consolidar el suport al CERN i la seva missió.

 

Funcions

 

Com a membre de l’equip d’exposicions del CERN, realitzaràs les següents tasques:

 

 • Desenvolupar continguts creatius per a les exposicions del CERN: investigar històries a través de la interacció amb la comunitat científica, definir l’estructura dels missatges, coordinar el disseny i construir fases i assegurar que el contingut sigui accessible a tots els visitants.
 • Dirigir ​​la concepció, el prototipatge, les proves i la producció d’experiments pràctics per a la integració en els espais expositius de Science Gateway, treballant amb altres equips implicats en la creació de contingut per al projecte per garantir una experiència coherent per als visitants.
 • Participar en l’avaluació del contingut de l’exposició amb grups de públic rellevants.
 • Escriure textos per a les etiquetes d’interactius, objectes, multimèdia i experiments pràctics.
 • Preparar el disseny i confeccionar especificacions per licitar i coordinar el subministrament per a la creació de nous espais expositius.
 • Col·laborar amb altres centres científics dels Estats membres en exposicions relacionades amb el CERN.
 • Documentar i recopilar objectes per a la col·lecció del patrimoni del CERN.

 

Qualificacions


Màster o experiència equivalent equivalent en el camp dels estudis museístics, la comunicació científica o un camp científic relacionat.

 

Experiència

 

 • Àmplia experiència en el desenvolupament d’exposicions pràctiques per a centres de ciències treballant amb una àmplia gamma de grups de públic, des del nivell de l’escola primària fins a l’adult.
 • Experiència demostrada en la comunicació de la física (o altres ciències naturals) mitjançant exposicions interactives.
 • Excel·lents habilitats d’escriptura amb experiència demostrada en la producció de continguts atractius per a públics no especialitzats sobre temes relacionats amb la física, l’astronomia i les tecnologies relacionades.
 • La familiaritat amb MS Office és obligatòria, a més de l’experiència inicial del programari de disseny, seria avantatjosa.
 • L’experiència de la cocreació de continguts expositius amb grups de visitants seria un avantatge.

 

Habilitats lingüístiquesExcel·lent domini de l’anglès o del francès, especialment en l’escriptura i l’edició. Coneixement de l’altra llengua o compromís d’adquirir-la ràpidament.Elegibilitat i data de tancamentAquesta vacant s’omplirà tan aviat com sigui possible. Les candidatures hauran d’arribar abans del 7-6-2019.Condicions laboralsContracte de durada limitada (5 anys). Segons determinades condicions, els titulars de contractes de durada limitada poden sol·licitar una posició indefinida.Més informació

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *