S’estrenen els SEEK & SOLVE MEETINGS al 22@

Post de la sòcia: Mar Fernández

Busques innovació? Projectes trencadors? Col·laboracions? Vine al nou format mensual del 22@!

L’associació 22@Network Bcn i la Comissió d’Innovació, presidida per la Fundació KIMbcn, llencen un nou format de jornada anomenada Seek&Solves Meetings on, una vegada al mes, companyies innovadores, projectes singulars o Institucions rellevants parlaran de models d’innovació, experiències destacades en la gestió dels stakeholders amb impacte a la ciutat i tendències tecnològiques. 

 

La primera jornada serà el dilluns 25 de febrer a les oficines de Bosch (C/Sancho d’Àvila 80) a partir de les 8:45. Ferran González (Site Manager), Miguel Granda (I+D Bosch España) i Felipe Poblet (Responsable de Desenvolupament de Negoci a Bosch Castellet) parlaran d’indústria 4.0 i nous models d’innovació. Després hi haurà un esmorzar networking i es prosseguirà amb l’ordre del dia habitual (Distintiu 22@IP i presentació del Barcelona Innovation Council). La jornada acabarà a les 10.50h amb la visita a les instal·lacions. 

 

En aquest format, que es repetirà en els propers Seek&Solve Meetings, s’hi podran veure empreses tan importants com Amazon o El Corte Inglés, i seran publicades a través de les xarxes socials de Knowledge Innovation Market – KIM.

 

Per inscriure’s, contactar amb amorales@kimglobal.com.

 

Més informació: https://www.22network.net/web/innovacio/

 

KIMBcn és entitat col·laboradora de l’ACCC.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *