El Congrés ANIS 2019 se celebrarà a Oviedo del 5 al 7 d’abril

  • El XV Congrés d’informadors de la salut serà a l’Institut Oftalmològic Fernández-Vega
  • El IOFV va ser seu del XI Congrés ANIS, que va tenir lloc del 10 al 12 d’abril de 2015 amb l’assistència de gairebé 150 professionals de la informació de la salut

El Congrés ANIS 2019 serà a Oviedo del 5 al 7 d’abril. Aquest XV Congrés d’informadors de la salut se celebrarà a l’Institut Oftalmològic Fernández-Vega. El IOFV, soci col·laborador ANIS des de fa quatre anys, ha presentat la seva candidatura a la celebració del proper Congrés de periodisme sanitari i comunicació en salut introduint dues novetats: una relacionada amb el sector que li competeix, l’oftalmologia, impartint formació específica sobre aquest camp, i una altra relacionada amb màrqueting digital.

L’institut va ser ia la seu del XI Congrés ANIS, que va tenir lloc del 10 al 12 d’abril de 2015 amb l’assistència de gairebé 150 professionals de la informació de salut.

 

Programa preliminar

 

Alguns dels temes que s’abordaran en aquest Congrés de periodisme sanitari i comunicació en salut seran:

  • La revolució digital continua: On són ara els receptors de les nostres notícies?

Els mitjans de comunicació (premsa, ràdio, televisió i entorn digital) arriben cada vegada a menys ciutadans i la crisi ens va avançar un canvi de format i de consum de les informacions. Els joves no s’informen pels mitjans de comunicació tradicionals. Com fem arribar les nostres informacions als ciutadans? I si els preguntem com s’informen?

  • El desafiament dels rumors en salut: iniciatives pioneres contra la desinformació

Informe EHON sobre Dr. Google i els rumors de salut. Conclusions del debat de #SaludsinBulos
#CáncersinBulos, col·laboració multidisciplinària contra els rumors en càncer
Consens sobre la comunicació responsable en salut

  • El periodista ‘multitasking’. Tendències, Trucs, … i pit falls

Taller sobre el Periodisme Multitasca amb tecnologies digitals usant entorns de publicació de textos, obtenció de registre gràfic i multimèdia, administració de xarxes socials i eines de recerca i filtrat de contingut, i creació de contingut digital en directe.


Més informació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *