UWE Bristol cerca professor de Comunicació Científica

Es podran presentar candidatures fins al 31 de gener de 2019

La Unitat de Comunicació de la Ciència (SCU) de la la University of the West of england (UWE Bristol) busca contractar un Professor Senior en Comunicació Científica. Ofereix un contracte permanent, jornada completa i £39,609 – £50,132 bruts.

Aquesta és una excel·lent oportunitat per unir-se a una comunitat d’investigadors i professionals de la comunicació científica que actualment treballen en la vanguardia de la investigació i la comunicació científica. El/la seleccionat/da dissenyarà i oferirà oportunitats d’ensenyament i aprenentatge eficaces per al Màster en Comunicació Científica, així com una sèrie de dispositius de comunicació de ciències de grau, postgrau i cimentació a tot el departament. També s’espera que contribueixi a l’oferta de desenvolupament professional continu (CPD) i a la cartera de recerca de la Unitat de Comunicació de Ciència, de renom internacional, on hi participen més de vint acadèmics de la comunicació científica, investigadors, escriptors i estudiants de doctorat.

Per obtenir més informació podeu visitar el seu web, on trobareu l’oferta completa.

 

S’admeten candidatures fins al 31 de gener de 2019.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *