Buscaciència passa a ser un projecte coordinat per l’ACCC

Els socis de l’ACCC podran difondre els seus esdeveniments en l’agenda d’activitats de divulgació científica Buscaciència

L’Associació Catalana de Comunicació Científica coordinarà d’ara endavant l’agenda Buscaciència, una idea original del soci de l’ACCC Octavi Planells, qui ha gestionat aquest projecte des dels seus inicis.

Buscaciència és un portal digital que recull el coneixement que generen les activitats de divulgació científica, tecnològica, ambiental i sanitària que se celebren a Catalunya, on les fitxes de les activitats es complementen amb articles multimèdia que permeten ampliar el coneixement entorn a la temàtica d’aquests actes.

 

La iniciativa parteix de l’experiència d’èxit del bloc homònim, creat el setembre del 2009 per Octavi Planells, i respon a l’interès i suport de molts seguidors i entitats organitzadores d’actes. Aquest és un projecte que pertany a l’Associació Catalana de Comunicació Científica i que compta amb el suport de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Els socis de l’ACCC que així ho dessitgin podran fer difusió dels seus edeveniments divulgatius en aquesta agenda, que actualment compta amb més de 8000 seguidors a Twitter i prop de 700 a Facebook.

 

Més informació:

Buscaciència

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *