La Biothèque s’uneix a la setmana de la ciència amb el cicle Joves Científics

  • El cicle de divulgació científica Joves Científics torna un any més a la càrrega
  • L’organització de l’esdeveniment a Barcelona compta amb la participació de l’ACCC i el PRBB

La Biothèque convida als joves del món de la ciència a participar en el cicle de divulgació científica Joves científics/quest. els participants poden presentar xerrades de mitja hora de debat o tallers participatius d’una hora com a màxim. Es primarà els temes d’actualitat, que convidin al debat i la interacció i que apropin la ciència a tot el públic.

El cicle de divulgació científica se celebrarà en dues ciutats: Barcelona i Madrid. A Barcelona es realitzarà en col·laboració amb el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) els divendres 16 i 23 de novembre de 2018. A Madrid, hi col·labora el Districte de Tetuan i se celebrarà de dilluns a divendres entre el 5 i el 18 de novembre de 2018.

Per apuntar-se com a participant, cal omplir un formulari de contacte amb la vostra proposta. El termini de candidatures finalitza el 23 de juny. Un cop rebudes totes les propostes, l’equip de La Biothèque seleccionarà les activitats que formaran finalment part del cicle, d’acord amb la cohesió entre elles per formar jornades temàtiques, el potencial d’interactuació amb el públic i el calendari. L’objectiu d’aquest any de la Biothèque és que les xerrades siguin més participatives i dinàmiques. En el següent enllaç trobareu alguns exemples de l’estil de presentacions que cerquen.

Joves científics és una organització sense ànim de lucre que no compta amb cap tipus de finançament. Busquen gent que vulgui col·laborar voluntària i desinteressadament, tot i que tractaran d’assumir els costos de materials per a tallers en la mesura de les seves posibilidades. En cap cas es faran càrrec de despeses de desplaçament o allotjament.

 

Més informació

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *