Temes més destacats del novembre a la llista de l’ACCC

Els correus que s’han rebut a la llista de l’ACCC durant el mes de novembre inclouen una gran varietat de temes

Durant el mes de novembre s’han rebut més de 200 correus a la llista de l’ACCC sobre temes diversos, d’entre els quals en destaquen principalment els següents.

Molts membres de la llista van felicitar al químic i divulgador científic  Xavier Duran, que va guanyar el XXIII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General de la Universitat de València amb l’obra “L’imperi de les dades. El big data, la privacitat i la societat de futur”. 

 

D’altra banda, un membre de la llista va demanar recomanacions de llibres divulgatius i entretinguts sobre física i química per la seva filla adolescent i en va obtenir moltes! Més de 25 llibres interessants (alguns d’ells escrits pels mateixos llistaires), a més de pàgines web amb reculls de llibres de ciència per a joves i altres recursos. També es van demanar propostes i recomanacions per fer un reportatge de filosofia i molts membres van fer les seves suggerències sobre temes i experts en la matèria. 

 

Un altre tema comentat va ser la manca de ponents dones al programa de l’acte inaugural de la Setmana de la Ciència però finalment es va poder comptar amb dues participants. 

 

Com cada mes també s’han compartit altres articles d’interès general.

 

En cas de voler subscriure-s’hi, cal seguir les següents instruccions.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *