Ja estan disponibles el programa i les inscripcions per al Campus Gutenberg 2017! 18-19 setembre, Barcelona

El programa i el formulari d’ inscripció per al Campus Gutenberg 2017 de la Comunicació i la Cultura Científiques ja estan disponibles.

Aquest any celebrem la 7a edició amb una programació plena d’activitats per a cobrir tot tipus d’expectatives. Comptem amb l’assistència de grans professionals que compartiran amb nosaltres els seus coneixements i experiències en taules rodones, tallers, laboratoris d’idees, microxerrades i diverses activitats relacionades amb la divulgació científica.

Aquest any el campus tindrà lloc els dies 18 i 19 de setembre a Barcelona i té com a entitat amfitriona la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra. Us animem a apuntar-vos, la inscripció és gratuïta! Podeu fer-ho a través d’aquest formulari.

 

El Campus Gutenberg és una iniciativa dedicada a la comunicació i la cultura científica, impulsada pel Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (UPF Barcelona School of Management) i la Fundació Bancària “la Caixa”,en col·laboració amb el Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat de la Universitat Pompeu Fabra (CCS-UPF), l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC),la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.

 

Aquestes jornades s’han convertit en un espai de debat i d’intercanvi d’idees,que ofereix als participants una ocasió excel·lent per aprendre i explicar. Per compartir iniciatives, experiències i propostes a l’entorn de la divulgació científica.

 

El nostre objectiu es basa en impulsar els diversos canals i formats que s’utilitzen en periodisme, comunicació i divulgació de la ciència,així com reflexionar sobre els canvis que s’estan produint i les noves estratègies a seguir.

 

Aquest any hem llançat a més els “PremisGutenberg 2017: Pràctiques inspiradores en comunicació científica” en què animem a tots els interessats a compartir les seves bones o dolentes experiències en projectes o activitats de divulgació de la ciència. Pots participar en aquesta iniciativa a través d’aquest formulari.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *