La semifinal de FameLab, de nou a Barcelona

L’ACCC disposa d’entrades per repartir entre els seus membres

FameLab, el concurs internacional de monòlegs científics que va néixer el 2005 a partir d’una idea original del Festival de Ciència de Cheltenham, viu una nova edició que portarà una de les semifinals estatals a Barcelona el 18 de març  -a les 22h30- al teatre Poliorama (Rambla dels Estudis, 115). Les entrades, que ja estan a la venda a un preu de 10 euros, es poden comprar aquí, però l’ACCC disposa de 20 invitacions per repartir entre els seus socis/es (una per a cadascun dels soci/a que les demanin): en cas de superar-se la xifres de persones interessades, es repartiria el cost de les entrades que es necessitin entre tots els socis/es participants. Per tal de mostrar interès per les invitacions cal escriure un correu a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 14 de març.

 

Piedrahita en edicions anteriors (foto: teatrepoliorama.com)

 

De la mà de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Bristish Council, la capital comtal acull la primera de les dues semifinals de l’edició espanyola de FameLab 2016. Els seleccionats en aquest xou passaran a la final espanyola i optaran a representar a Espanya a la gran final internacional al Festival de Cheltenham, en la qual participen més de 20 països.

 

Una nit en què 8 científics monologuistes ensenyaran ciència d’una manera diferent i que serà conduïda pel còmic Luis Piedrahita, el qual realitzarà un monòleg final mentre el jurat delibera.

 

Valoraran els monòlegs un jurat format pel còmic de la Cadena SER Juan Carlos Ortega, la física i meteoròloga de RAC1 Mònica Usart, la investigadora líder del grup de biologia cel·lular Centre de Regulació Genòmica de Barcelona (CRG) Mara Dierssen i el metge investigador en genètica de malalties rares i director gerent de l’Hospital de Bellvitge, Antoni Andreu.

 

FameLab és una idea original del Festival de Cheltenham, organitzat a Espanya pel British Council i la FECYT, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *