L’European Geosciences Union ofereix beques de fins a 5.000 ¤ per a projectes de divulgació científica

El termini per presentar-se és el 6 de desembre

L’European Geosciences Union (EGU) ha obert la seva cinquena convocatòria per atorgar beques de fins a 5.000 € per a projectes de divulgació científica en ciències de la Terra o planetàries. L’objectiu és que els professionals seleccionats es desplacin al lloc de l’activitat de recerca a divulgar i treballin al costat dels científics implicats. El termini per fer-hi propostes és el 6 de desembre. Aquesta convocatòria només és adreçada a periodistes.

 

L’EGU premiarà aquelles propostes informatives innovadores per divulgar recerca científica en geociències no prou coneguda en l’esfera pública. La iniciativa ofereix a periodistes l’oportunitat de seguir els científics de ben a prop i de comprendre en profunditat l’activitat de recerca, els mètodes, els resultats i la seva motivació. L’objectiu dels ajuts que s’atorguin és promoure l’excel·lència en la informació científica de les geociències.

 

L’organització podrà concedir una o diverses beques de fins a 5.000 € repartits entre els candidats seleccionats per cobrir les despeses relacionades amb les seves propostes.  Les persones seleccionades rebran part de la beca per avançat i la resta al presentar el projecte. En cas que sigui necessari, rebran assistència per tal de fer contactes amb els científics.

 

Les sol·licituds -que han de ser en anglès i anònimes- han d’incloure una proposta (2 pàgines) i un resum de l’experiència professional del sol·licitant (1 pàgina) i s’han d’enviar en format PDF a Bàrbara Ferreira escrivint a media@egu.eu.

 

Podeu veure projectes seleccionats d’altres edicions aquí. Més informació al web de l’organització.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *