Presentació de l’Asociación de Comunicadores de Biotecnología a Barcelona

Convocatòria

El 30 de juny l’Asociación de Comunicadores de Biotecnología (AcB) es presentarà a Barcelona, a les 18.30 en el Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). L’acte compta amb el suport de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), qui hi serà representada pel seu vicepresident, Raül Toran.

L’AcB agrupa periodistes que treballen en mitjans de comunicació, comunicadors i científics presents en empreses, institucions i agències de comunicació, que tenen en comú la seva dedicació informativa a la biotecnologia.

L’AcB va començar l’estiu del 2014, fruit de la trobada d’un grup de professionals amb diferents orígens, experiència i inquietuds, però amb un vincle comú: la passió per comunicar conceptes, reptes i oportunitats del sector de la biotecnologia.

L’AcB indica que «hi ha una clara necessitat d’augmentar la sensibilització de la població general en biotecnologia, així com millorar l’intercanvi de missatges entre els diferents actors de la indústria biotecnològica i centres públics de recerca en aquest àmbit».

La presentació a Barcelona comptarà, a més d’amb Raül Toran, amb Roi Villar, vicepresident de l’AcB; Melqui Calzado, secretari general de CataloniaBio; Irene Tato, secretària de l’AcB; Juan Carlos Esteban, delegat de l’AcB a Catalunya i Silvia Labé, directora de Comunicació i Màrqueting de Biocat.

 

Presentació de AcB – Asociación de Comunicadores de Biotecnología, Barcelona

Dia: 30 de juny de 2015.
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10).
Hora: 18.30.
Organizadors: AcB i ACCC.

Patronici: Iproteos.

 

Agenda

18.30-18.40: Benvinguda a l’acte de l’AcB i activitats de l’ACCC. Raül Toran, vicepresident de l’ACCC.

18.40-19.00: Presentació AcB: Raó de ser, objetius i breu història. Roi Villar, vicepresident de l’AcB.
19.00-19.15: El valor de la comunicació i les biotecnológiques catalanes. Melqui Calzado, secretari general de CataloniaBio.

19.15-19.30: AcB a Catalunya. Irene Tato, secretària de l’AcB i Juan Carlos Esteban, delegat de l’AcB a Catalunya.

19.30-19.40: El paper de la comunicació en la construcció de un cluster de referència. Silvia Labé, directora de Comunicació i Màrqueting de Biocat.

19.40-20.00: Networking.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *