Missatge de suport de la Junta de l’ACCC a José Miguel Mulet

Arran de les amenaces que ha rebut el professor de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València i divulgador científic

La Junta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) s’ha assabentat de les amenaces que el professor José Miguel Mulet ha rebut durant la seva gira de conferències a l’Argentina, per part de grups d’activistes contraris als coneixements científics exposats pel Dr. Mulet.

 

José Miguel Mulet (foto: twitter.com/jmmulet)

 

Aquestes amenaces i coaccions han arribat a impedir la realització d’alguna de les conferències que tenia programades. La Junta de l’ACCC vol expressar la seva radical oposició a aquestes pràctiques coactives, i defensa que totes les idees han de ser lliurement expressades i debatudes racionalment, i més tractant-se de temes científics i tècnics, susceptibles, per principi, de ser analitzats objectivament. L’ACCC vol mostrar el seu suport al professor Mulet en el seu dret a l’expressió de les seves opinions en qualsevol fòrum i format.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *