El Centre Cultural Sant Josep acull l’exposició de la segona edició d'”Il·lustraciència”

Des del 20 de novembre a L’Hospitalet de Llobregat

Il·lustraciència, premi internacional d’Il·lustració Científica i projecte de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), portarà el proper mes de novembre les obres guardonades de la seva segona edició al Centre Cultural Sant Josep (Av. Isabel la Catòlica, 32, L’Hospitalet de Llobregat) en una exposició que inclourà una mostra de 40 reproduccions de les obres finalistes del concurs. 

 

Collage amb les obres finalistes (font: illustraciencia.cat)

 

La inauguració tindrà lloc el dijous 20 de novembre a les 19.30 i s’inclou dins de la 19a Setmana de la Ciència. Fins al 18 de desembre es podran admirar una selecció d’obres que han competit entre més de 300 peces presentades a concurs en aquesta segona edició, entre elles l’obra guanyadora de Román García Mora: Alalcomenaeus cambricus, una difícil decisió presa per un jurat professional compost per professionals de la il·lustració científica i naturalista, professionals de la comunicació i del disseny.

 

La producció de l’exposició ha anat a càrrec de Centre Cultural Sant Josep, dins del projecte Pessics de Ciència. La iniciativa Il·lustraciència té per objectiu divulgar i promoure la importància de la il·lustració científica premiant als il·lustradors científics a través de la convocatòria d’aquest premi. 

 

Al web d’Il·lustraciència es pot consultar més informació i les il·lustracions premiades: http://www.illustraciencia.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *